Hoppas ni haft en skön sommar och nu är sugna på att fylla på inspirationsdepåerna!

Ta fram din kalender och boka in de två närmaste träffarna som står på tur. OSA till hej@natverketprojektledarna.se:

timthumb.php12 september, 18.00-20.00: Goalmapping 
Goalmapping är ett unikt och mångsidigt verktyg. Över 2,5 miljoner människor har hittills använt sig av tekniken. Stora företag som t.ex.Microsoft, Dell och British Telecom använder det som ett strategiskt verktyg för att göra medarbetarna delaktiga i målarbetet, men det fungerar lika effektivt på individnivå. Resultatbolaget är det enda företaget i Sverige som har licens för att utbilda i Goalmapping. Den 12 september kommer de till #projektledarna.

 

Peter+Vaigur10 oktober, 18.00-20.00: Samarbete mellan individualister
Peter Vaigur doktorerar inom organisationsteori och skriver en avhandling om reklambyråbranschen i Sverige. Närmare bestämt samarbetet mellan reklambyrå och annonsör. Hur orkestreras de sociala relationerna? Hur hanteras den komplicerade maktdynamiken? Frågor som inte minst projektledare förväntas kunna besvara. Avhandlingen ger tillträde till både samspelet ”på scen”, mellan kund och leverantör, och spelet ”bakom kulisserna”, hos både kund och leverantör. Hans forskningsintressen är kulturella och kreativa näringar i allmänhet, och reklam, filmproduktion och måltid i synnerhet. Han undervisar inom entreprenörskap, omvärldsanalys och vetenskaplig metod. För tillfället är han forskningsledare på managementkonsultbyrån Prosales.

Notera att den 12 september går alla gratis. Från och med den 10 oktober börjar årsavgifter att tas ut för att vi ska kunna fortsätta hålla den nivå på talare vi önskar samt tillhandahålla lokal.

Share →