malin_nyman_beskurenVälkomna till höstens första träff!

Vi gästas av Malin Nyman och Elisabeth Gabirol från Resultatbolaget, www.resultatbolaget.se. Resultatbolaget är det enda företaget i Sverige som har licens för att utbilda i Goalmapping – verktyget som höjer resultaten 20 – 30%, vilket vi nu har turen att få testa på!

En utmaning för de flesta grupper är att sätta upp mål som gör alla delaktiga, engagerade och motiverade. Den unika metoden Goalmapping hjälper grupper att både sätta upp och arbeta mot gemensamma mål. Vad är det då som är speciellt med Goalmapping? Jo, traditionella metoder för målsättningsarbete fokuserar oftast på vänster hjärnhalva, som t ex ord och upprepningar.

Goalmapping å sin sida har skapats för att använda båda hjärnhalvorna genom att använda både ord och bilder. Det gör metoden mycket effektiv.
Stora företag som t ex Microsoft, Dell, Siemens och British Telecom använder det som ett strategiskt verktyg för att göra medarbetarna delaktiga i målarbetet.

Datum: torsdag 12 september
Tid: 18:00-21:00
Plats: Vi tror på mervärdet att husera på varandras arbetsplatser för att det är ett kunskapsutbyte i sig. Den här gången hälsas vi välkomna till Aktivering, Regeringsgatan 111, 3 trappor, www.aktivering.se

Pris: Denna träff är kostnadsfri. Från och med oktober kommer en årsavgift att tas ut. Mer information kommer.

OSA senast onsdag 11 september till hej@natverketprojektledarna.se
Först till kvarn! Anmälan är bindande. Får du förhinder och inte har en kontakt som vill gå i ditt ställe, tas en avgift ut om 300 kronor exkl. moms.

Tips – Ta med nåt att äta för att du ska kunna hålla fokus och energin uppe!

Välkomna!

/#projektledarnas styrelse

 

Share →