peter_vaigur_besukren

Välkommen till höstens andra träff med #projektledarna! Den här gången har vi glädjen att få lyssna till Peter Vaigur som doktorerar inom organisationsteori och skriver en avhandling om reklambyråbranschen i Sverige, närmare bestämt samarbetet mellan reklambyrå och annonsör.

Hur orkestreras de sociala relationerna? Hur hanteras den komplicerade maktdynamiken? Frågor som inte minst projektledare förväntas kunna besvara. Avhandlingen ger tillträde till både samspelet ”på scen”, mellan kund och leverantör, och spelet ”bakom kulisserna”, hos både kund och leverantör. Peter undervisar inom entreprenörskap, omvärldsanalys och vetenskaplig metod. För tillfället är han forskningsledare på managementkonsultbyrån Prosales.

Datum: torsdag 10 oktober

Tid: 18.00-20.00

Plats: Denna gång är ni välkomna till Britny, www.britny.se. Sveavägen 98, 2 tr.
Vi tror på mervärdet att husera på varandras arbetsplatser för att det är ett kunskapsutbyte i sig. Vill du husera #projektledarna vid tillfälle? Hör av dig till oss!

OSA senast onsdag 9 oktober till hej@natverketprojektledarna.se. Begränsat antal platser. Först till kvarn! Får du förhinder och inte har en kontakt som vill gå i ditt ställe tas en avgift ut om 300 kronor.

Nytt för i höst! En nyhet för i höst är att vi tar ut en årsavgift från och med oktober. Detta för att kunna fortsätta hålla den höga nivå på träffarna som vi vill – både när det kommer till talare och lokal. I samband med att du anmäler dig till träffen kommer ett inbetalningskort med årsavgiften att skickas ut. Mer information om avgifter och vad medlemskapet innehåller finns på vår nylanserade sajt www.natverketprojektledarna.se! Är du ny deltagare och förstagångsbesökare går du gratis, därefter betalar du en årsavgift.

Välkomna!
/#projektledarnas styrelse

Tagged with →  
Share →