john_psykologifabriken_2

– PSYKOLOGIN SOM GÖR DIN SMARTPHONE TILL ETT LYCKOPILLER

Dags att avrunda 2013. Sista träffen med #projektledarna för året bjuder vi in John Airaksinen, VD i Psykologifabriken (http://www.psykologifabriken.se). Han ställer oss frågan - Kan man bli lycklig av att missa bussen? Eller av att hamna i världens långsammaste kö?

Det finns en spännande paradox i vårt konstant uppkopplade samhälle. Vi har aldrig känt oss så stressade, aldrig känt att det varit så svårt att hinna med allt det där som vi verkligen vill göra, som får oss att må bra och bli nöjda med tillvaron.

Samtidigt har vi aldrig tidigare haft så mycket tid åt konstant Hemnet-knarkande, frenetiskt Facebookande och reflexmässigt Instagrammande med våra telefoner.

Men vad händer om man vänder på detta – och aktivt använder sin smartphone för små, men meningsfulla aktiviteter som får oss att må bra?

John tar sin utgångspunkt i den positiva psykologin och i vardagliga vanor vi hittar hos människor som är särskilt lyckliga och känner mening med tillvaron – och hur våra telefoner kan hjälpa oss få in de vanorna

Precis som förra årets julavslutning vill vi också ta tillfället i akt och samla era kloka tankar om hur vi får ut mer av nätverket och träffarna. Räkna med glögg, mingel och teambuilding. Och, plocka fram vinnarskallen.
När: 5 dec kl. 18:00-21:00
Var: Hos Fröjd Interactive, Adolf Fredriks Kyrkogata 12
OSA senast onsdag 4 dec till hej@natverketprojektledarna.se. Begränsat antal platser. Är du förstagångsbesökare gå du gratis, annars krävs det att du är betalande årsmedlem. Läs mer om medlemskap här.

Får du förhinder och inte har en kontakt som vill gå i ditt ställe tas en avgift om 300 kronor ut.
Share →