bengt_renander_top

IBM genomför årligen en undersökning bland 1 600 ledare i 60 länder där man frågar om de viktigtaste faktorerna för ett framgångsrikt ledarskap. I den senaste kom kreativitet på första plats. Bengt Renander berättar varför kreativitet är så viktigt för den som leder människor och hur du kan utveckla din kreativa förmåga.

Under kvällen kommer han att fokusera på två frågor. Hur kan jag stödja mig själv i kreativa processer? Hur kan jag stödja en annan människa i hans eller hennes kreativa processer?

Mer om Bengt Renander 
Bengt Renander startade Kreativitetsutveckling AB 1999 och har sedan dess arbetat med hundratals grupper och individer. Han har över trettio års erfarenhet av kreativa yrken. Dels som copywriter, men huvudsakligen som regissör, manusförfattare, filmproducent, författare och föreläsare. Han är mångfaldigt prisbelönad i nationella och internationella reklamfilmstävlingar och festivaler.

Bengt har även skrivit fem böcker om kreativitet och utveckling. En bra idé (1999), Himmel–Helvete tur och retur. En bok om kreativitetens känslor (2003), Kreativiteten kommer av sig själv (2005), Kreativitet för livet på Viva förlag (2008) och Konsten att lyssna (2010). Han är utbildad i grupp- och ledarutveckling vid Psykosyntesakademin, film vid New York University, reklam vid RMI-Berghs samt journalistik vid Poppius journalistskola.

Mer information finns på www.kreativitetsutveckling.nu

När: 16 januari, 18.00-20.00

Var: Hos Ottoboni på Ringvägen 100. Det finns kaffe och frukt på plats för att hålla energin uppe!

OSA senast 15 januari
till hej@natverketprojektledarna.se.
Begränsat antal platser. Är du förstagångsbesökare gå du gratis, annars krävs det att du är betalande årsmedlem. Läs mer om medlemskap här.
Får du förhinder och inte har en kontakt som vill gå i ditt ställe tas en avgift om 300 kronor ut.

Väl mött!

 

Share →