ann_askenberger_top
Att kunna skapa, bygga och vidmakthålla förtroende är en nyckelkompetens hos alla ledare, oavsett om du är chef eller projektledare. Och det är inte bara ett diffust karaktärsdrag som du antingen har eller inte har. Det är en kompetens som kan byggas upp på ett metodiskt och systematiskt sätt.

FranklinCoveys seminarium om förtroende handlar om hur vi aktivt kan jobba med vår egen trovärdighet och hur vi kan skapa ett förtroendefullt klimat i våra team. Finns förtroende människor emellan går det mesta snabbt och enkelt. Saknas förtroende blir processerna tröga, kostnaderna stiger och resultaten försämras.

Förtroende börjar med oss själva. Under ett par timmar får vi några praktiska verktyg för hur vi kan att arbeta med förtroende som kompetens och en reell förståelse för hur vi kan bygga förtroendekapitalet i våra team och i våra organisationer.

Förtroendets fart bygger på den bästsäljande boken the Speed of Trust av Stephen MR Covey. Ann Askenberger, medgrundare och delägare i svenska FranklinCovey, leder seminariet.

När:
 20 februari, 18.00-20.00

Var: Hos FranklinCovey på Sveavägen 34. Det bjuds på dryck och lättare tilltugg.

OSA senast 19 februari till hej@natverketprojektledarna.se.
Begränsat antal platser. Är du förstagångsbesökare gå du gratis, annars krävs det att du är betalande årsmedlem. Läs mer om medlemskap här.
Anmälan är bindande, skulle du bli sjuk och med respekt för talarna ber vi dig att skicka en kollega i ditt ställe.
Väl mött!

Tagged with →  
Share →