jennie_gotsis_top

Vad är det som gör att vi automatiskt lyssnar mer på vissa människor? Vilka smarta knep kan användas för att få uppmärksamhet på ett möte? Hur kan du använda ditt kroppsspråk mer strategiskt i kommunikationssammanhang?

Kom och utveckla dina retoriska styrkor, sudda ut kanterna på dina retoriska svagheter och bli en kraftfullare talare. Genom två övningar med feedback, samt teori kring kroppsspråkets retorik, så skaffar du dig den här morgonen fler verktyg och ett större självförtroende i att tala inför publik. Retorik är en erfarenhetsbaserad förmåga, och erfarenhet är vad du har med dig från det här mötet!

Jennie Gotsis är utbildad retoriker och verksam som retorikkonsult sedan 2003 i det egna bolaget Tala Tydligt. Jennie är idag flitigt anlitad och har hjälpt tusentals människor att få självförtroende och kunskap i att tala inför publik. Hon har dessutom utvecklat Sveriges första retorikkurs i fickformat – en kortlek med 32 retoriktips att använda i vardagen, läs mer på www.talatydligt.se.

När:
 13 mars, 18.00-20.00

Var: Berghs, Sveavägen 34

OSA senast 12 mars
 till hej@natverketprojektledarna.se.
Är du förstagångsbesökare går du gratis, annars krävs det att du är betalande årsmedlem. Läs mer om medlemskap här.
Anmälan är bindande, får du förhinder och med respekt för talarna ber vi dig att skicka en kollega i ditt ställe.

Berghs har sitt fik öppet ända fram till 20:00, så för den som behöver något i magen hälsas ni varmt välkomna dit både innan och under vår träff.

Väl mött!

Tagged with →  
Share →