anna_almberg_top
Dina kollegors engagemang och ditt som ledare är skillnaden mellan att lyckas och inte göra det. Hur kommunicerar ni med varandra, i vardagen och i förändring? Vet ni vart ni ska och varför? Litar ni på varandra, vet ni vad som förväntas av er och har ni roligt längst vägen?

Anna Almberg, Idémera, delar med sig av goda exempel och inspiration kring hur man kan jobba med intern kommunikation både som organisation och ledare för sitt team. Hon kommer att ge oss grunderna i förändringskommunikation och utveckla vad hon menar med: “Så borde alla projektledare jobba för att få med sig människor tidigt i processen”. Kvällen varvas med egen reflektion och diskussion.

Om Anna
Anna är kommunikationskonsult, coach och konstnär med snart tio års erfarenhet av strategisk kommunikation med tyngdpunkt på det interna. Hon har tidigare ansvarat för Systembolagets interna kommunikation, varit konsult på Nordisk Kommunikation och driver sedan tre år det egna bolaget Idémera där hon är rådgivare, föreläser och är en uppskattad utbildare. Hon har stärkt hundratals ledare och kommunikatörers kompetens och har ett starkt eget driv i att få fler att förstå vilket kapital engagerade medarbetare utgör.

När: 10 april, 18.00-20.00

Var: Berghs, Sveavägen 34

OSA senast 9 april
 till hej@natverketprojektledarna.se.
Är du förstagångsbesökare går du gratis, annars krävs det att du är betalande årsmedlem. Läs mer om medlemskap här.
Anmälan är bindande, får du förhinder och med respekt för talarna ber vi dig att skicka en kollega i ditt ställe.

Väl mött!

Share →