#projektledarna tar nu sommarlov, men vill passa på att tipsa om höstens tillfällen redan nu.
Vi ser glatt fram emot nästa säsong!

jose_nunez_thumbBonusträff: 4 sep, 8.00-9.30
Träningspass med “Moveoometoden” som leds av José Nunez
Vi vet att man borde röra på sig mer, men i vårt välfärdssamhälle används träning som en kompensation för passivitet, få människor tränar och konsekvenserna är påtagliga.
Moveooträning är utformad efter våra naturliga behov och stärker oss i såväl kropp som själ. Metoden som används inom Moveoo aktiverar hjärna, nerver och muskelsystem på ett utmanande och samtidigt tillåtande sätt. Vid detta tillfälle får vi vara med om ett svettigt träningspass följt av ett samtal om träningens och hälsans betydelse.

louise_stigell_thumb

18 sep, 18.00-20.00
Spelifiering i projekt, team och organisation
Gamification, eller “spelifiering”, är en växande trend inom flera olika områden, så som utbildning, marknadsföring och media. Nu växer även intresset för spelmekanismer och spelinspirerad motivationspsykologi fram på arbetsplatser. Louise Stigell visar hur principer från spelvärlden kan hjälpa oss samarbeta bättre, arbeta effektivare, och vara mer kreativa. Men framförallt – att ha mer kul på jobbet!


katarina_berg_thumb9 okt, 18.00-20.00
Katarina Berg, HR-direktör på Spotify
Genom att ha en gemensam totempåle att dansa kring skapas tydlighet, en organisations rytm och en gemensam glädje och framgång/lönsamhet.
Katarina Berg kommer med sin gedigna HR-erfarenhet, senast från Spotify, att dela med sig av de olika positionerings- och värderingsresor hon haft förmånen att göra i de olika organisationer hon arbetat i.

 

malin_berglund_thumb13 nov, 8.30-10.00 (frukostmacka från 8.00)
Vi lever i en värld med ett överflöd av information. Berättelser hjälper oss att tränga igenom bruset, skapa mening och bli relevanta. Våra hjärnor är programmerade för berättelser. Malin Berglund från Aktivering berättar om Storytelling som ett effektivt verktyg för ledarskap, kommunikation, rekrytering, förändringsprocesser och marknadsföring.  Malin kommer också dela med sig av spaningar på hur vi kommer skapa, dela och uppleva berättelser i framtiden. I början av oktober deltar Aktivering som enda svenska byrån på konferensen Future of Storytelling, futureofstorytelling.org, i New York. För #projektledarna delar hon med sig av det som var mest nytänkande och inspirerande.

teaterx_thumb

11 dec, 18.00-21.00
Playbackteater på temat (projekt-) ledarskap med Teater X
Med spontanitet, lyhördhet och respekt för varje människas unika berättelse kan playbackteater skapa ett möte mellan människor som är sällsynt i teatern. Alla har vi något att berätta och ofta känner vi igen oss i varandras berättelser. I playbackteater ryms både roliga, allvarsamma, pinsamma, sorgliga, vackra, dråpliga och äventyrliga minnen. Kvällens tema är projekledarskap och ledarskap. Vi utlovar erfarenhetsutbyte, skratt och gråt!

Share →