jose_nunez_top
Vi vet att man borde röra på sig mer, men i vårt välfärdssamhälle används träning som en kompensation för passivitet, få människor tränar och konsekvenserna är påtagliga. Varför är det så att vi ser oss som “lata” och varför måste träningsbranschen jobba så hårt med sälj och inspiration kring något som borde vara så självklart som att röra på sig?

Dagens huvudperson José Nunez har tagit fram ett träningskoncept för morgondagen – Moveooträning. Träningen är utformad efter våra naturliga behov och stärker oss i såväl kropp som själ. Metoden som används inom Moveoo aktiverar hjärna, nerver och muskelsystem på ett utmanande och samtidigt tillåtande sätt.

José jobbar bland annat som fystränare, instruktör, föreläsare och utvecklingskonsult och har deltagit i ett flertal TV-program, skrivit i tidningar och medverkat som författare i flera träningsböcker.

Här får vi vara med om ett svettigt träningspass med Moveooträning följt av ett samtal om träningens och hälsans betydelse.

När: 4 september 08.00–9.30

Var: Vi samlas vid Stadsgården 10 (Slussen) klockan 8.00. Sen går vi upp på taket och kör ett utomhuspass med utsikt över vattnet (oavsett väder – så klädsel efter väder). Det finns tillgång till omklädningsrum och dusch på plats.

OSA senast tisdag 2 september till hej@natverketprojektledarna.se. Är du förstagångsbesökare går du gratis, annars krävs det att du är betalande årsmedlem. Läs mer om medlemskap här.
Anmälan är bindande, får du förhinder och med respekt för talarna ber vi dig att skicka en kollega i ditt ställe.
Välkomna!

/#projektledarnas styrelse

Share →