louise_stigell_top

Gamification, eller “spelifiering”, är en växande trend inom flera olika områden, så som utbildning, marknadsföring och media. Nu växer även intresset för spelmekanismer och spelinspirerad motivationspsykologi fram på arbetsplatser. Louise Stigell visar hur principer från spelvärlden kan hjälpa oss samarbeta bättre, arbeta effektivare, och vara mer kreativa. Men framförallt – att ha mer kul på jobbet!

Om Louise
Louise är tvspelsnörd sedan 7-års ålder och utbildad speldesigner på Högskolan i Skövde. Genom sitt stora intresse för beteendepsykologi och påverkan kom hon in på ämnet gamification, och började tillämpa sina kunskaper från spelvärlden för att hjälpa företag förändra beteenden och engagera sina kunder och anställda.

Idag jobbar hon som frilansande copywriter, digital strateg och gamificationexpert. Hon är medgrundare till gamificationbyrån Pergate, och driver bloggen MyEpicLife om gränslandet mellan speldesign och personlig utveckling. Hon föreläser om engagemang och spelifiering, och har hållit gamificationworkshops för Aftonbladet. Andra uppdragsgivare inkluderar bl.a. SMHI, Spoon Publishing och Atlas Copco.

Vi ser fram emot en inspirerande workshop tillsammans med er och Louise!

När: NYTT DATUM 25  september 18.00-20.00

Var: Berghs (rum 45, 4 trappor), Sveavägen 34

OSA senast onsdag 24 september till hej@natverketprojektledarna.se.
Är du förstagångsbesökare går du gratis, annars krävs det att du är betalande årsmedlem. Läs mer om medlemskap här.
Anmälan är bindande, får du förhinder och med respekt för talarna ber vi dig att skicka en kollega i ditt ställe.
Välkomna!

/#projektledarnas styrelse

Share →