malin_berglund_top

Vi lever i en värld med ett överflöd av information. Berättelser hjälper oss att tränga igenom bruset, skapa mening och bli relevanta. Våra hjärnor är programmerade för berättelser. Malin Berglund från Aktivering berättar om Storytelling som ett effektivt verktyg för ledarskap, kommunikation, rekrytering, förändringsprocesser och marknadsföring.  Malin kommer också dela med sig av spaningar på hur vi kommer skapa, dela och uppleva berättelser i framtiden. I början av oktober deltar Aktivering som enda svenska byrån på konferensen Future of Storytelling, futureofstorytelling.org, i New York. För #projektledarna delar hon med sig av det som var mest nytänkande och inspirerande.

Malin är partner i Aktivering, har många års erfarenhet av att arbeta med storytelling och undervisar regelbundet i ämnet. Aktivering är just vad de heter – en aktiveringsbyrå med fokus på medarbetarna.

När: 13 november 8.30-10.00 (frukostmacka från 8:00)

Var: Berghs, Sveavägen 34

OSA senast onsdag 12 november till hej@natverketprojektledarna.se.
Är du förstagångsbesökare går du gratis, annars krävs det att du är betalande årsmedlem. Läs mer om medlemskap här.
Anmälan är bindande, får du förhinder och med respekt för talarna ber vi dig att skicka en kollega i ditt ställe.

Välkomna!

Share →