Vårens program så här långt – vi ser redan fram emot en ny vår tillsammans!

terese_ellnestam_thumb12 februari, 18:00-20:00: Grafisk faciltering med Terese Ellnestam
Grafisk facilitering, eller graphical recording, är en metod för att förstärka och tydliggöra innehållet i kommunikationen under ett föredrag, ett möte eller en workshop. Terese är yrkesverksam Graphical Recorder och kommer under workshopen att ge oss grunderna i grafisk facilitering, en metod för att finna regler/principer/ledord i ett projektarbete och några enkla symboler som du kan använda i din vardag som projektledare. Och – alla kan rita. Inga ”konstnärstalanger” krävs!

jenny_kristina_thumb

12 mars, 18:00-20:00: FIFO – Fit in or F*ck off. Bli en ledstjärna för dig och andra
Jenny Sohlin och Kristina Närman har båda bakgrund som projektledare på byrå och har även arbetat på kundsidan. Under de senaste åren har de funderat mycket kring projektledarrollen i vår bransch och vikten av ett bra ledarskap i team. Det har bland annat utmynnat i deras gemensamma bok FIFO- Fit in or F*ck off – din guide till ett roligare arbetsliv. Boken i sig blir ledstjärnan för denna träff och Jenny och Kristina kommer att ta oss med på en workshop om självledarskap, unmanagement och om att leda genom att inspirera.

alex_louise_thumb9 april, 18:00-20:00: Spelifiering i projekt, team och organisation
Gamification, eller “spelifiering”, är en växande trend inom flera olika områden, så som utbildning, marknadsföring och media. Nu växer även intresset för spelmekanismer och spelinspirerad motivationspsykologi fram på arbetsplatser. Louise Stigell och Alexander van Riesen visar hur principer från spelvärlden kan hjälpa oss samarbeta bättre, arbeta effektivare, och vara mer kreativa. Men framförallt – att ha mer kul på jobbet!

7 maj är ytterligare ett tillfälle vi kommer att ses. Detta är under planering. Vi återkommer inom kort med mer info.

Share →