terese_top

Alla kan rita. Inga ”konstnärstalanger” krävs. Under denna workshop tittar vi på hur du kan stärka din och även gruppers kommunikation visuellt. Vi börjar med att gå igenom grunderna i grafisk facilitering. Efter det kommer vi prova en visuell faciliteringsmetod. Med denna metod kan du exempelvis skapa grunder för ett gemensamma projektarbetessätt . Att skapa ett visuellt tydligt resultat bidrar till tydligare kommunikation och det underlättar din och projektets utveckling.

Kvällens program:
- grunderna i grafisk facilitering
- testa en metod för att skapa visuellt tydligt resultat

När föredraget är slut har du:
- några enkla symboler som du kan använda i din vardag som projektledare
- förståelse för färger, former och linjer
-  en metod att finna regler/ principer/ ledord i ett projektarbete
-  något att återbesöka för att påminna sig om vad som diskuterades under kvällen

Workshopen leds av Terese Ellnestam som arbetar med att förstärka och tydliggöra innehållet i kommunikationen under ett föredrag, ett möte eller en workshop. I dagens informationstäta samhälle är det av betydande vikt att skapa dokumentation som är tydlig, välstrukturerad och över- skådlig. Att fånga värdet i kommunikation och sammanställa det i gra- fisk dokumentation gör resultatet lätt att återbesöka samt delge kolle- gor som behöver informationen men inte kunnat delta vid det aktuella mötet.

När: 12 februari 18.00-20.00

Var: Berghs, Sveavägen 34

OSA senast onsdag 11 februari till hej@natverketprojektledarna.se.
Är du förstagångsbesökare går du gratis, annars krävs det att du är betalande årsmedlem. Läs mer om medlemskap här.
Anmälan är bindande, får du förhinder och med respekt för talarna ber vi dig att skicka en kollega i ditt ställe.

Väl mött!

Share →