Vem är projektledaren i en allt komplexare framtid?

Martin Ragnevad är VD och medgrundare till den digitala tjänstedesignbyrån Daytona. Han började sin yrkesbana som projektledare på en av de första webbyråerna i Stockholm i slutet av 90-talet.  Martin har länge hållit ett öga på framtiden och föreläst på bl.a webbdagarna om innovation och digital transformation.

Framtiden är i fokus när Martin föreläser för oss om bland annat artificiell intelligens, robotar och emergent design. I en allt komplexare värld med fler digitala och tekniska komponenter – hur förändras rollen som projektledare? Och hur kan man förbereda sig och innovera för teknik som inte finns än?

När: 7 maj 8.30-10.00

Var: Berghs, Sveavägen 34

OSA senast onsdag 6 maj till hej@natverketprojektledarna.se. Är du förstagångsbesökare går du gratis, annars krävs det att du är betalande årsmedlem. Läs mer om medlemskap här. Anmälan är bindande, får du förhinder och med respekt för talarna ber vi dig att skicka en kollega i ditt ställe. Välkommen!

 

Share →