Fram till den 28 februari pågår en insamling av intresseanmälningar för att se hur intresset för en ny omgång av kursen “Hur-baserat projektledarskap” ser ut inför senare i vår.
Du förbinder dig inte till något, men du säkerställer att du får förstahandsinformation om när kursen blir av och har då samtidigt förtur till en plats. För att kursen ska bli av krävs minst 8 deltagare.

INTRESSEANMÄLAN
Gör din intresseanmälan genom att skicka följande information till hej@natverketprojektledarna.se:

  • För- och efternamn
  • Epost
  • Telefonnummer
  • Nuvarande arbetsplats
  • Yrkesroll
  • Dina förväntningar på kursen
  • Önskan om att gå dag- eller kvällstid

KONTAKT
För eventuella frågor kontakta kursledare Klara Kviberg, 076-774 10 01 eller klara@colabx.se

Saxat ur ett tidigare inlägg av Klara på vår Facebooksida och även hela grunden till varför #projektledarna finns:

“Vill dela med mig av några tankar om varför jag tycker att kursen är så pass viktig:

Ett – jag ser att projektledare idag är något av dåtidens mellanchefer. En grupp som lätt hamnar i kläm. En grupp som behöver mycket mer ledarverktyg än vad de får. Det är oftast deras chefer som åker på ledarskapskurser… 
Mitt hjärta bankar extra för att se till att fler projektledare får chansen att bli riktigt duktiga ledare.
Världen behöver fler ledare oavsett om titeln lyder VD, marknadschef eller projektledare. 

Två – I en projektledares natur upplever jag att det ofta kommer med att ha stenkoll, man har ordning och reda, koll på tidplaner, budget, estimeringar, offertmallar och superfokus på att det ska bli ett bra slutresultat och en nöjd kund. 
Men att vägen fram till målet, själva processen, inte är lika självklar. Och det är den inte, för den har med människor att göra. Vi är olika och samtidigt lika. Gruppdynamiken gör saker med oss. Vi kommer med känslor och värderingar. Vi påverkar varandra genom att kommunicera. Det blir otydligt. Det skapas missförstånd. Hur i allt detta ska jag samla teamets fokus, engagemang och eget ansvarstagande så att vi effektivt kan leverera något vi som både beställare och team är stolta över?
Och hur handskas jag med ett team och en kund som till råga på allt verkar i en värld där vi hela tiden behöver vara rörliga och i ständig förändring? 
För att kunna leverera både lönsamma och kvalitativa projekt med ett välmående team så behöver du ha koll på grupputveckling och hur du kopplat till det ser till att skapa de förutsättningar som behövs. 

Välkommen!”

Share →