image

Ledarskapet som behövs idag och i framtiden är det utvecklande ledarskapet som ser till att varje individ får växa i sin fulla potential. Vägen för att lyckas med det går igenom empati. Och vilken karaktär är fenomenal på att hylla hela människan med alla dess känslor, styrkor och livets fadäser. Jo clownen.

Välkommen till en tvådagars clown-workshop med Jonas Södergren, där du får bekanta dig med clownen i dig:

Sökandet efter varje individs unika löjliga och komiska sidor. Genom improvisationer letar vi efter denna rödnäsade figur som dyker upp när man minst anar det. Vi lär oss att njuta när vi misslyckas, clownen förblir optimistisk trots alla motgångar.

Vad är en clown? En clown är en komisk och löjlig person som får publiken att skratta. I kursen är den poetiska och gulliga clownen bannlyst. Clownens poesi är hans älskansvärda idioti. Under kursen upptäcker deltagarna att clowneri
inte har något att göra med glada färger, blommor, stora skor och falska leenden.

Jonas Södergrens originella pedagogik utgår från varje deltagares förutsättningar och lust. Kursen är befriad från tråkiga teorier och slaviska metoder.

Plats: Stockholm
När: tis-ons 19-20 april
Tid: 10-16:00
Pris: 1500 kr
Gruppstorlek: minimum 8 personer

Maila ditt intresse till hej@projektledarna.se senast den 31 mars.

Share →