om_top

Om oss
#projektledarna är ett Stockholmsbaserat nätverk som syftar till att vidareutveckla personer verksamma inom kommunikationsvärlden – med inriktning mot projektledning – genom att agera mötesplats för utifrånperspektiv och kunskapsutbyte.

Vi riktar oss till den som driver projekt i någon form inom kommunikationsvärlden från byrå- eller marknadssidan, där det finns intresse och behov av att ge varandra en inblick i varandras roller och organisationer, vidareutbildning, kunskapsutbyte och utökade nätverk på regelbunden basis. Målet är att skapa fler ledare som jobbar aktivt för en balans mellan vad och hur vi driver kommunikationsprojekt, som i sin tur smittar av sig på hela organisationen.

Vi har sedan 2012 träffats kvällstid en gång i månaden där varje träff har utgått från en frågeställning. Ibland på egna teman, ibland tillsammans med en inspirationstalare som på något sätt tillför i de frågeställningar vi brinner för. Under hösten 2015 lanserar vi kursen “Hur-baserat projektledarskap” som är en ny form att driva vidare våra tankar och värderingar. Då vi drivs av ideella krafter betyder det att träffarna kommer att stå på paus tillsvidare för att vi ska mäkta med att leverera kvalitet. Vi tror dock mycket på den här kursformen och ser fram emot en fortsatt spännande dialog med er där!

Initiativtagare och grundare av #projektledarna är Klara Kviberg, byråchef och processledare. Klara vurmar för projektledare och deras ledarskap. Därför lät hon nätverket #projektledarna se dagens ljus 2012. Tillsammans med Klara i styrelsen sitter David Öhrling, Christofer Fontell och Maria Bomberg.

Är du nyfiken på hur våra tidigare träffar sett ut? Läs mer här.